• Fri frakt över 200kr
  • SVE
  • ENG
Alltid fri frakt
Upp till 10 års garanti
Betala med klarna
Sök
Filters
Stäng

Betalning,frakt & retur

Frakt och returer

Fri frakt över 200kr Inom Sverige.

Fri frakt över 200kr inom Sverige, oavsett hur många produkter du köper, och det gäller även returfrakten om du inte skulle vara helt nöjd med ditt köp.

FRAKT OCH LEVERANS

Vi skickar med DHL och paketet kan hämtas ut på närmaste utlämningsställe. För beställningar gjorda senast kl 15 beställningsdagen beräknas en leveranstid på 2-5 vardagar.

För närvarande skickar vi endast inom Sverige.

Betalning

Vi tycker att det är viktigt att våra kunder hittar det betalningssätt som passar dem bäst och erbjuder därför olika betalningssätt. 

  • Kortbetalning med Visa och Mastercard
  • Faktura via Klarna

Betalningsätt väljer ni i utcheckningen.

Outlösta Paket / Försändelser

Paket som inte har hämtats ut inom fjorton ( 14 ) dagar återsänds till Cavalet AB.
Om detta sker debiteras du en avgift på 299 kr ( SEK ) för kostnader hänförliga till
Administration, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av
ångerrätten

Returpolicy

Din ångerrätt

Vi garanterar total kundtillfredsställelse. Om du inte är helt nöjd med ditt onlineköp kan du returnera oanvända varor i originalkartongen förutsatt att du uppfyller de regler som beskrivs nedan. Du har rätt att ångra köpeavtalet när som helst upp till 14 kalenderdagar från leveransdatumet.

Alla artiklar måste returneras i oanvänt skick, med originaletiketter, användarinstruktioner, garantibroschyr och andra etiketter och förpackningar samt i originalförpackning. Du är ansvarig för att returnera produkterna till oss så snart som möjligt. Om varor du returnerar under din ångerrätt inte är i säljbart skick kommer vi inte att acceptera din retur.

Returnera bara oanvända varor som du köpt online genom det förfarande som beskrivs ovan. Produkter som du har köpt online ska inte återbetalas eller returneras via våra återförsäljare.

Klistra den bifogade returfraktsedeln på originalförpackningen och lämna in paketet hos ombudet där du hämtade ut paketet. När de ser returfraktsedeln kommer de veta att det är vi som står för returfrakten. Pengarna återbetlas senast 10 vardager efter det att vi mottagit returen. Om du handlat mot faktura meddelar vi Payex som makulerar fakturan eller reducerar den med motsvarande belopp.

Defekta produkter, skadade produkter eller produkter som försvinner under transport och felleverans.

Du måste kontrollera om din försändelse är korrekt vid leverans. Om det finns avvikelser eller problem med din beställning, ska du notera vilken typ av avvikelse eller problem som föreligger, bifoga gärna bild vid ev fraktskada eller liknande. Du ska meddela oss skriftligen om problemet inom 24 timmar från leveransdagen via e-post till customercare@cavalet.se och följa den returprocess som står beskriven under "Din ångerrätt".. Vi kommer, i tillämpliga fall, att skicka dig ett nytt leveransmeddelande och vi kommer automatiskt och omedelbart att skicka rätt ersättningsprodukt till dig på vår bekostnad. Kan vi inte skicka rätt ersättningprodukt kommer pengarna återbetalas snarast.