• Fri frakt över 200kr
 • SVE
 • ENG
Alltid fri frakt
Upp till 10 års garanti
Betala med klarna
Sök
Filters
Stäng

Kabinväskor

Cavalets kabinväskor är lätta, slitstarka och genomtänkt utformade. Välj mellan hårda och mjuka kabinväskor, bekväma rullväskor och praktiska axelremsväskor. Vi har även kabinväskor med lås. Vi garanterar att du kan hitta en kabinväska hos oss som passar just dig! Våra kabinväskor är godkända som handbagage på de flesta flygbolag. Utöver våra kabinväskor har vi även ett stort utbud av större resväskor för när kabinväskan helt enkelt inte räcker till, inför exempelvis en lite längre resa eller när du reser med familjen.

Vissa Grid Lista
Antal per sida

Pasadena

 • }
+ 5
Kabinväska 54cm 4 dubbelhjul.
1399 kr

Klippan

 • }
Kabinväska. 54 cm 4 hjul
1299 kr

Klippan 65

 • }
Kabinväska. 65 cm 4 hjul
1499 kr

Klippan 76

 • }
Kabinväska. 76 cm 4 hjul
1699 kr

Klippan S/M/L

 • }
Kabinväska 54 cm, 65 cm, 76 cm 4 hjul
4497 kr

Malibu

 • }
+ 10
Kabinväska. 54 cm 4 hjul
1299 kr

Skottorp

 • }
+ 1
Kabinväska. 55 cm 4 Hjul
1399 kr

Smygehuk

 • }
+ 2
Kabinväska. 55 cm 4 Hjul
1399 kr

Smygehuk Limited edition.

 • }
Kabinväska. 55 cm 4 Hjul
1399 kr

Svarte

 • }
Kabinväska. 55 cm 4 Hjul
1799 kr

Vanquish 43

 • }
Datorväska.
749 kr

Vanquish 41

 • }
Datorväska.
699 kr

Cargo BPT cabin 55

 • }
Ryggsäckstrolley kabinstorlek
1249 kr

Swift 55

 • }
Swift S
1099 kr

Haväng 54

 • }
Resväska 54 cm med 4 hjul
1399 kr

Stort sortiment av kabinväskor

Kabinväskan är vår mest populära resväska idag. Den är lätt och smidig att ta med sig och nästan alltid godkänd som handbagage så att du kan ta den med dig på planet. Ofta är kabinväskan den enda väska som vi tar med oss på resan vilket gör att den måste klara mycket. Därför kan det vara klokt att investera i en modell bättre. 

Kabinväskor finns i alla former, storlekar och färger. Med en kabinväska från oss är du säker på att hitta något som passar just dig.

En av fördelarna med en kabinväska är att den ofta har flera fack och innerförslutningar. Det gör att du kan hålla ordning på alla dina saker, och det blir lättare att hitta det du behöver när du är på språng. Kabinväskor från oss har handtag för säkert grepp och/eller justerbara axelremmar för maximal komfort.

Du kan alltid hitta en kabinväska för dina behov hos oss här på Cavalet. Vi erbjuder ett stort och varierat sortiment av kabinväskor för alla smaker och budgetar. Oavsett om du är ute efter en liten och smidig väska för weekendresan, eller en större modell som rymmer allt för längre resor – vi har det du söker.

Välj en lätt kabinväska för en flexiblare resa

Med en bra väska kan du packa smart, och då ett kilos övervikt kan kosta runt 200 kr hos vissa flygbolag vill man utnyttja varje hekto. Moderna kabinväskor väger mindre än äldre modeller vilket gör att du lättare kan kontrollera vikten på väskan och packa mer. Håll utkik efter våra lättviktsmodeller så vet du vilka väskor som väger extra lite. En tumregel är att en kabinväska av mjukt material är lättare och rymmer mer än en hård med samma yttermått. Det är viktigt att ha koll på detta då flera flygbolag idag har betydligt hårdare kontroll av passagerarnas handbagage. Bolag som Ryanair och Whizz är hårdast men även mer klassiska flygbolag har skärpt reglerna på senare tid. Till exempel har KLM, SAS och Lufthansa drastiskt minskat viktgränserna för det incheckade handbagaget.

En kabinväska är ofta mer praktisk än en ryggsäck, både för dig och för ditt resesällskap. Med en ryggsäck kan det vara lite svårt att hitta allt du behöver när du är på språng, medan en kabinväska ger dig lätt tillgång till alla dina saker. Dessutom blir det mindre trassligt om du behöver gå och stå mycket under resan. Oavsett vilken typ av resa du ska göra är det alltid bra att ha med en lätt kabinväska i bagaget. Då kan du packa smart och utnyttja varenda hekto.

Kabinväskor med både 2 hjul och 4 hjul

Vad som mer kan vara viktigt när man väljer kabinväska är antalet hjul. Cavalet erbjuder kabinväskor både med 2 och 4 hjul. Den sistnämnda är att föredra även om den väger lite mer. 4 hjul ger bättre stabilitet och kontroll när du ska hantera din väska. Detta blir extra viktigt på trånga platser och där det är mycket folk. En annan viktig fördel med 4 hjul är att du kan skjuta väskan framför dig i flygplanskabinen samt att den står stabilt även när du släpper taget om den. Vid en stressig boarding med långa köer kan det vara mycket värt. Kabinväskor med två hjul har ofta större hjul vilket gör att de rullar bättre på grova underlag som grus eller snö. Så om du ska röra dig i lite mer extrema miljöer kan faktiskt kabinväskan med 2 hjul vara rätt alternativ.
Kabinväskor med 4 hjul är det bästa valet för de flesta resenärer. Dessa väskor är lite dyrare men erbjuder större fördelar och är mer bekväma att använda. Cavalet erbjuder flera olika modeller av 4 hjuls kabinväskor i olika storlekar och färger. De är alla designade för att vara ergonomiskt korrekta och enkla att använda. Cavalet 4 hjuls kabinväskor är också försedda med flera praktiska fack och fickor. Detta gör det enkelt att förpacka och organisera allt du behöver på resan. De har också ett inbyggd trolley-system som gör det enkelt att dra väskan bakom dig. Cavalet 4 hjuls kabinväskor finns i flera storlekar från 54cm upp till 77cm. Detta ger dig möjlighet att välja en väska som passar precis dina behov.

Det är alltid bra att kunna välja och vraka och därför är det en stor fördel att Cavalet erbjuder båda typerna av kabinväskor.